8 Nisan 2019 Pazartesi

Terör örgütü ve ittifak yapanlar




Zaman zaman PKK terör örgütünden kaçanlar maruz kaldıkları insanlık dışı muameleleri itiraf ediyor.
Malumun ilamı…
Terör örgütünün sözde hak adına alçak, aşağılık ve her türlü ihanet ve hainlik dolu hareketini nasıl başlattığı biliniyor...
Birliğimize, beraberliğimize, istiklal ve istikbalimize yönelik atılmış en hain ve kalleş bir hareket.
Bu örgüt bilindiği gibi bin yıldır bir arada yaşamış; acısıyla, tatlısıyla birbirlerine destek olmuş bu milleti birbirlerine düşürmek ve emperyalistlere peşkeş çekmek adına kurulmuş hain bir tuzak.
Her fırsatta sözde kürtlerin haklarını savunma gayesiyle başlatılan bu ihanet hareketi aklıselim sahibi herkesin bildiği gibi en büyük zararı bu kesime vurmuştur.
Telafisi olmayacak bir şekilde yapılan bu ihanet aynı zamanda ülkemize ve ülkemize sadakatle bağlı olan canını, kanını feda edenlere yapıldı.
Kalkınmamıza, gelişmemize karşı yapıldı…
Emperyalistlerin ülkemiz üzerindeki alçak ve hain planlarını gerçekleştirmek için gözünü kırpmadan bu işin uşaklığına soyunanlar tarafından yapıldığı inkar edilemez bir gerçek.
Bu hainler bu ihanetlerini gizlemek için de ‘haklar’ kılıfını kullandılar.
Bu fitne tohumları 41 yıl önce atıldı.
Başta kahraman silahlı kuvvetlerimizin mensupları olmak üzere bütün güvenlik güçlerimiz ve masum sivil vatandaşlarımız bu hain örgütün çirkin emelleri karşısında can siperane mücadele ederek şehit düştüler.
Hepsini rahmetle anıyoruz.
Şehitlerimiz her gün milyonlar tarafından rahmetle anılıyor.
Emperyalist güçler adına kimisi kandırılarak, birçoğu da baskı ile örgüte katılanlar ise pisipisine hayatlarını kaybetti.
Bunlar kaybederken kazananlar ise emperyalist güçler oldu.
Ancak bu kadar ihanete ve bu kadar itirafa rağmen acı olduğu kadar hainlikle dolu olan gerçeği göremeyenlerin var olması da işin üzücü yanını gösteriyor.
Emperyalist güçlerin besleyip büyüttüğü bu terör örgütünün siyasi uzantısını Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıyan da bugünün ana muhalefet partisinin o zamanki temsilcisi oldu.
O gün bugündür terör örgütünün partisi değişik isimlerle mecliste yerini aldı.
Ülkemizin askerine, polisine ve diğer güvenlik güçlerine tuzak kuran, emperyalistler adına kurşun atan bu örgütün siyasi uzantısı ile son seçimde sözde milliyetçi, vatansever olduklarını iddia edenler ittifak yaptı.
Bu sinsi planı göremeyenler ne yazık ki bunlara destek verdi.
Bu örgütün itirafçılarının örgüt üyelerine ne gibi iğrenç alçaklıklar yaptıklarını yıllardır basından takip ediyoruz.
Anlatılanlardan büyük insanlık suçu işledikleri, uluslararası hukuk ve insan hakları nezdinde ağır cezai müeyyideye uğratılmaları gerektiği gerçeğine rağmen, basireti bağlanmışlar bu şer ittifakına destek verdi…
Nefis ve benliklerine yenik düştüler…